1 серпня в Україні розпочався прийом заяв на магістратуру: як подати документи.

Подача документів на магістратуру 2021
Подача документів на магістратуру 2021

Сьогодні, 1 серпня, розпочався прийом заяв на магістратуру для бакалаврів, спеціалістів, магістрів. Про це повідомляє ДП "Інфоресур".

Зазначається, що подання заяв на бюджет та контракт триватиме до 22 серпня до 18:00. Після цього, заклади зможуть проводити додатковий набір лише на контракт (до 31 жовтня).

Подання заяв проводиться через електронний кабінет за посиланням.

Що варто знати під час подання документів?

  • Після подання першої заяви неможливо змінити будь-які дані в електронному кабінеті. Перевірте правильність заяви до початку подання.
  • Можна подати до 15 заяв: максимум п'ять - на бюджет, інші - на контракт. Для всіх заяв на бюджет потрібно встановити пріоритети від одного до п'яти, де один - найбажаніша заява для вступу.
  • Якщо у вас є пільги, рекомендуємо звернутися до закладу освіти з відповідними документами для їх внесення до реєстру. Також, під час подання заяв перевірте, чи відображаються ваші пільги.
  • Заяву на бюджет без втрати пріоритету можна скасувати тільки до її розгляду закладом освіти (до присвоєння статусу "Зареєстровано у закладі освіти" або "Потребує уточнення вступником"). Після цього, скасувати заяву можна тільки з втратою пріоритету.

Списки рекомендованих на бюджет будуть оприлюднені до 24 серпня. Вступникам необхідно підтвердити свій вибір навчального закладу до 26 серпня до 18:00.

Нагадаємо, що Україна спростила умови вступу до магістратури для абітурієнтів, які мешкають на тимчасово окупованих територіях (ТОТ).


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua