60-річний актор Кіану Рівз дебютував у професійному автоспорті.

Актор Кіану Рівз на трасі
Актор Кіану Рівз на трасі

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

Актор Кіану Рівз вперше взяв участь у професійних автоперегонах на трасі Indianapolis Motor Speedway. Під час гонки його автомобіль злетів з траси, але на щастя Рівз не постраждав і зміг продовжити перегонах. Закінчивши змагання на 25 місці із 35 учасників, актор продемонстрував гарні результати. Наступна гонка запланована на 6 жовтня.

Згадка про успіхи Рівза в кіно

Кіану Рівз став відомим завдяки своїм ролям у різних фільмах. Серед них комедійна серія про Білла і Теда, трилер "На гребені хвилі", бойовик "Швидкість", серіал "Джон Уік" та психологічний трилер "Адвокат Диявола". Однак, найбільшу популярність Рівз здобув завдяки головним ролям Нео у фільмах "Матриця" та Джона Костантина у "Костантин: Володар темряви".

Філіппо Ровеллі відмовився від гонок

Мотогонщик Філіппо Ровеллі відмовився брати участь у двох етапах турніру National Trophy 1000 Італії, щоб посмертно вшанувати Луку Сальвадорі. Сальвадорі отримав серйозні травми на попередньому етапі змагань і помер у лікарні. Ровеллі заявив, що без свого суперника немає сенсу продовжувати змагатися, і наголосив, що титул належить саме Сальвадорі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua