Як нестандартно використати пиво - корисні поради.
12.01.2024
1014
Журналіст
Святенко Тамара
12.01.2024
1014
Приготування страв з риби може супроводжуватися неприємним запахом, який заважає на кухні. Але є кілька простих правил, які допоможуть уникнути цього.
Один із способів - використовувати пиво.
Натуральні кислоти, що містяться в пиві, можуть його позбутися. Якщо потрібно очистити сковорідку зсередини, просто залійте її трохи пивом і залиште на 20 хвилин. Потім помийте стандартним способом. Якщо потрібно очистити сковорідку ззовні, поставте її в більшу посудину і залийте пивом на 20 хвилин або більше. Потім вийміть сковорідку і помийте. Цей самий метод також можна використовувати для каструль.
Читайте також
- Що таке еко туризм і чому він популярний у світі
- Як зробити, щоб одяг не сповзав з вішалок: п'ять способів
- Зникне жовтизна, плями і неприємний запах: як реанімувати махрові та кухонні рушники
- Пʼять золотих правил догляду за кімнатними рослинами взимку
- Цибуля та часник будуть свіжими до шести місяців - як правильно зберігати
- Як правильно зберігати борошно, щоб не завелись жучки: корисні поради