Як закрити небо над Україною? Зеленський назвав головну потребу.

Президент Зеленський і його заклик
Президент Зеленський і його заклик

Зеленський: Україна продовжує роботу з посилення повітряного щита

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує роботу з партнерами для посилення українського повітряного щита і захисту від ракетно-повітряних атак, зокрема від північнокорейських ракет. Учора наші воїни збили більше 50 "шахедів" і чотири балістичні ракети, які були запущені з Росії. Зеленський наголосив, що кожен ракетний удар з боку Росії заслуговує на справедливу відповідь, включаючи далекобійні удари по місцях запуску ракет і знищення російської військової логістики.

Україна має право відповісти на терор, – Зеленський

Президент також висловив співчуття родинам тих, хто постраждав унаслідок падіння північнокорейської ракети на Київщині, убивши батька і сина. Він заявив, що Україна має право відповісти на цей терор і зупинити його, демонструючи силу своїх силових структур.

Зеленський висловив подяку рятувальникам

Завершивши своє звернення, Зеленський висловив подяку рятувальникам, які працюють у всіх областях України, після російських ударів, розбирають завали, гасять пожежі та надають допомогу постраждалим. Він підкреслив, що народ України вдячний цим героям за їхню роботу і відданість.

Нагадаємо, що РФ атакувала Київщину північнокорейською ракетою, внаслідок чого загинули батько і син. Президент також зазначив, що готує рішення, яке зміцнить українську духовну незалежність.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua