Як змінилася робота уряду після численних кадрових змін: опитування.

Новий уряд: стан опитування і зміни
Новий уряд: стан опитування і зміни

За результатами опитування, більшість українців (74%) вважають, що в діяльності Кабінету Міністрів нічого не зміниться після останніх призначень. Лише 12% очікують покращення, а 6% - погіршення. Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

Виконавчий директор КМІС Антон Грушецький стверджує, що настрій населення до уряду спочатку покращився, але згодом почав погіршуватися.

Утравні 2024 року, тільки 14% українців задовільно оцінювали роботу уряду, 34% ставилися нейтрально, а 50% висловлювали негативне ставлення. Виконавчий директор КМІС Антон Грушецький зазначає, що наразі немає значної емоційної реакції на зміни в уряді.

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів провів кадрові ротації. Михайло Янчук був звільнений з посади голови Державного агентства водних ресурсів, а його обов'язки тимчасово виконуватиме Ігор Гопчак. Заступників міністра оборони також було звільнено за пропозицією Рустема Умєрова. На їхні місця призначено Сергія Боєва, який має досвід у європейських оборонних структурах, та Сергія Сухомлина, колишнього міського голову Житомира.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua