Як зробити, щоб одяг не сповзав з вішалок: п'ять способів.

Одяг на вішалках: 5 способів уникнути зісковзання
Одяг на вішалках: 5 способів уникнути зісковзання

Як уникнути проблеми зі зсовуванням одягу з вішалок

Якщо ви зберігаєте одяг у шафі на вішалках, то знаєте, що часто виникає проблема, коли одяг спадає з них.

Проте, існують кілька простих та бюджетних способів, що дозволяють позбутись цієї неприємності, повідомляє glavred.

Прості хитрості, що допоможуть утримати одяг на вішалках

Візьміть звичайні гумки та надіньте їх на кінці важелів вішалки. Чим більша петля, тим краще. Цей простий хід допоможе забезпечити надійніше утримання тканини та запобігти її сповзанню.
Оберніть вішалки джутовим або прядив'яним шпагатом. Текстура шнурка допоможе утримувати одяг на місці та запобігти його падінню. Це просте та естетичне рішення.
Просто обтягніть кінці важелів вішалки ізоляційною стрічкою. Переконайтеся, що стрічка стирчить на 2 см або більше, щоб надійно утримати одяг на місці.

Використовуйте прищіпки на вішалках для кращого закріплення одягу. Цей простий та функціональний спосіб ідеально підходить для запобігання зсовуванню.

Придбайте вішалки з затискачами, спеціально призначені для штанів та спідниць. Ці моделі гарантують, що ваш одяг залишиться на місці і не спаде на підлогу.

Додаткові поради для зберігання аксесуарів

На вішалках зручно зберігати не тільки одяг, а й ремені, шарфи та навіть сумки. Кілька додаткових гачків дозволять мати аксесуари під рукою та запобігатимуть їх загубленню.

За допомогою прищіпок для білизни можна розширити функціональність вішалок та звільнити місце в шафі для нових речей одягу. Просто застебніть штани і прикріпіть їх до нижньої частини вішалки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua