Актриса, що грає легендарну «конотопську відьму» у Театрі Франка, вийшла заміж (фото).

Актриса в білому весільному платті
Актриса в білому весільному платті

Актриса Христина Федорак, яка працює в Національному театрі ім. Івана Франка в Києві, одружилася. Зірка поділилася фотографіями та відео з весіллям у своїй історії.

За інформацією "Главкома", Яніс Корчинський став обранцем Христини Федорак. Протягом чотирьох років він жив у Китаї, заснував онлайн-магазин китайського чаю "Сьорб" і поширює культуру чаю в Україні. Він також заснував артхаб Flat, де проводяться виставки, концерти, лекції, йога та чайні церемонії.

Раніше акторка розповідала, що її коханий зробив їй пропозицію, і вона відповіла так. Федорак зазначила, що вони не планували великих святкувань і відсвяткували цей день з найближчими родичами та друзями.

Моє серце зайняте, я щаслива. Це буде невеличка історія. Церемонія відбудеться в колі найближчих друзів та родичів
, - розповіла актриса.

Христина Федорак народилася 29 грудня 1995 року в Коломиї на Івано-Франківщині.

Вона отримала вищу освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, де навчалася на акторському факультеті.

Федорак грає багато ролей в театрі, але найвідоміша її постановка - легендарна "Конотопська відьма" режисера Івана Уривського. У цій виставі вона виконує роль Явдохи Зубихи - "конотопської відьми".

Слід зазначити, що Федорак працює у Національному театрі ім. Франка з 2018 року. Серед найвідоміших вистав, в яких вона брала участь, є українські класики: "Земля", "Кассандра", "Безталанна", "Лимерівна" та "Конотопська відьма".

У кіно Федорак стала відомою завдяки ролі Марічки у фільмі "Гуцулка Ксеня" (2019) режисерки Олени Дем'яненко, а також ролі бухгалтера Свєти в серіалі "Спіймати Кайдаша".

Нагадаємо, що 20 червня Національна оперета представила драматично-оперну виставу "На русалчин Великдень". Це була четверта прем'єра за сезон від режисера Івана Уривського. "Главком" був на першому показі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua