Алла Пугачова іронічно відповіла на чутки про повернення до Росії.

Алла Пугачова іронічно відповідає на чутки про повернення до Росії
Алла Пугачова іронічно відповідає на чутки про повернення до Росії

Алла Пугачова прокоментувала фейкові новини у соцмережах

Російська співачка Алла Пугачова відповіла на неправдиві повідомлення з пропагандистських ЗМІ щодо її повернення до Росії та запланованого концерту. Вона опублікувала іронічне відео у своєму Instagram, у якому використала безглузді заяви блогера про її сім'ю та бажання повернутися на батьківщину.

У відео, яке Пугачова використала, блогер, підтримуючися проросійськими джерелами, поширює неправдиву інформацію про сім'ю співачки та Максима Галкіна. Він твердить, що гуморист прагне позбутися статусу "іноагента", а Пугачова планує повернутися до Росії з дітьми, які втомилися від постійних переїздів.

Примадонна показала, що повернення до Росії не має місця. Її підписники оцінили тонку іронію та похвалили за гідну відповідь пропагандистам.

Шанувальники Алли Пугачової оцінили її витончену іронію та висловили захоплення її тонкою, але переконливою відповіддю на фейкові новини.

Підтримка Галкіна

Галкін та Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. У них є двоє дітей: двійнята Гаррі та Ліза, яких народила сурогатна мати 18 вересня 2013 року. У Пугачової також є донька Крістіна Орбакайте. Після вторгнення РФ співачка з сім'єю закрила бізнес у Росії, припинила концертну діяльність та переїхала до Ізраїлю.

Максим Галкін відкрито підтримує Україну, через це міністерство юстиції РФ включило його до списку "іноземних агентів". Заявляється, що пародист займається політичною діяльністю та отримує допомогу від України. У Росії розпочали кримінальну справу проти Максима Галкіна через поширення "фейків" про армію РФ.

Алла Пугачова виступила з заявою на підтримку Галкіна та звернулася до Мін'юсту РФ з проханням додати її до списку "іноземних агентів".

Зазначено, що Пугачова вперше за весь період війни висловила свою позицію.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua