Арсенал у Торопці більше не забезпечує російське угруповання "Північ" — військовий.

Виїзд військових з Арсеналу у Торопці
Виїзд військових з Арсеналу у Торопці

Українська добровольча армія "Південь" повідомила, що напад безпілотного літального апарату (БпЛА) на місто Торопець у Тверській області РФ призвів до пошкодження важливого збройного арсеналу, який забезпечував російську військову групу "Північ".

Речник армії Сергій Братчук заявив про це під час інтерв'ю телеканалу FREEДОМ. Наведена база є 107-ю базою управління ракетно-артилерійськими силами Міністерства оборони РФ, і вона є надзвичайно важливою для "Північної" військової групи, яка діє на Курському фронті.

Всі боєприпаси, які накопичувалися там, зокрема північнокорейські ракети КН-23, "Іскандери" та "Гради", могли бути використані на всій території України. Цей напад є надзвичайно серйозним і вказує на те, що атаки подібного роду можуть повторюватися. За даними розвідки, триває підготовка до подібних ударів і очікується, що вони стануть все частішими в майбутньому. Зазначається, що вибух в Торопці був настільки потужним, що його могутність прирівнюється до потужності двох атомних бомб, скинутих на Японію під час Другої світової війни в 1945 році.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua