Атака дронів на Липецьк та вибухи в Харкові: головне за ніч.

Атака дронів та вибухи: новини ночі
Атака дронів та вибухи: новини ночі

На території Київської області відновилася повітряна тривога. У Харкові продовжуються вибухи. У Липецькій області Росії горить військовий аеродром після атаки безпілотника, оголошено евакуацію. Інформацію про це надає "Главком".

У Харкові тривають вибухи

Вчора, 8 серпня, о 23:10 у Харкові під час повітряної тривоги стався вибух. Про це повідомляють журналісти Суспільного. Поки немає офіційних коментарів щодо причин вибуху. Нагадаємо, що повітряна тривога в Харківській області була оголошена о 11:19 і продовжує діяти. Раніше військові показали наслідки обстрілів РФ Вовчанського району.

Безпілотники атакували російське місто Липецьк

Ночі проти 9 серпня місто Липецьк в Росії стало цільовою атакою безпілотників. Про це повідомив губернатор області, зазначивши, що тривога була оголошена близько першої години ночі, а потім сповіщено про загрозу атаки дронів на місто і область загалом.

Гарріс і Трамп домовилися про дебати

10 вересня на телеканалі ABC News відбудуться політичні дебати між колишнім президентом США Дональдом Трампом та віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Це буде важливою подією у підготовці до наступних президентських виборів. Про це повідомляє сторінка телеканалу ABC News у соціальній мережі.

У Криму подіялися вибухи та активізація ППО

У ніч проти 9 серпня на тимчасово окупованій території Криму сталися вибухи у Сакському районі та Чорноморському. Окупаційна влада твердить, що це сталося через атаку з боку безпілотників та спроби ракетного удару, які, за їхніми словами, були відбиті протиповітряними системами. Цю інформацію повідомляють Telegram-канали Криму та представник окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв. Загроза завдачі ударів з'явилася близько 00:40. Пізніше оголошено повітряну тривогу спочатку через дрони, а потім через ракети.

Пентагон прокоментував ситуацію в Курській області

США підтримують Україну і після прориву ЗСУ в російську територію в Курській області. Заступниця речника Пентагону Сабрін Сінгх заявила, що США не вважають це ескалацією конфлікту, а лише необхідними кроками для досягнення перемоги.

Військовий аеродром спалахнув у Липецькій області Росії після атаки безпілотника

У Липецькій області Росії виникла масштабна пожежа на військовому аеродромі через атаку безпілотника. Жителі повідомляють про горіння й вибухи військових збройних складів. Управління МНС по регіону підтвердило цю інформацію. Влада оголосила надзвичайний стан та розпочала евакуацію жителів чотирьох селищ, які знаходяться неподалік аеродрому. За словами губернатора, евакуюють понад 400 будинків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua