Атака дронів на Воронезьку область та вибухи в Курську: головне за ніч.

Атака дронів та вибухи вздовж кордону
Атака дронів та вибухи вздовж кордону

У Воронезькій області Росії сталася атака дронів, в результаті чого виникла масштабна пожежа на військовому складі з боєприпасами. Атаку було здійснено безпілотниками, які були збиті засобами протиповітряної оборони. Пожежа почалася після падіння уламків.

Статуя Христа Спасителя в Ріо засвітиться кольорами прапора України

Статуя Христа Спасителя в Ріо-де-Жанейро буде освітлена синьо-жовтими кольорами в День Незалежності України. Андрій Мельник, посол України в Бразилії, висловив свою подяку Архиєпископу Ріо-де-Жанейро за підтримку цієї ініціативи, що свідчить про солідарність з Україною.

Будівлю Єврокомісії у Брюсселі підсвітили кольорами прапора України

У ніч на День Незалежності України будівля Єврокомісії в Брюсселі була освітлена кольорами українського прапора, що стало символом солідарності та підтримки України з боку Європейського Союзу.

У Курську прогриміли вибухи

В ніч на 24 серпня в російському місті Курськ відбулися вибухи. Повітряна тривога була оголошена в регіоні, а автомобілі в районах міста спрацьовували сигналізацію. Губернатор Олексій Смирнов попереджав про ракетну небезпеку та закликав мешканців сховатися у безвіконні приміщення або будівлі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua