Атака на Харків та вибухи у Росії: головне за ніч.

Атака на Харків: вибухи в Росії
Атака на Харків: вибухи в Росії

Українського міста Харків атакували російські окупанти, в результаті чого постраждали 21 людина. Розбомбування відбулося вночі 22 вересня. Голова Харківської ОВА, Олег Синєгубов, повідомив, що авіабомбардуванням ФАБ-250 було вражено багатоповерховий будинок. Ця атака стала ще одним актом тероризму в Харкові.

Повідомляється також, що в місті почуваються вибухи. У Ростовській області також сталися атаки безпілотників, які призвели до пожежі. Губернатор Ростовської області, Василь Голубєв, заявив, що всі безпілотні апарати були збиті системами протизенітного захисту, тому постраждалих немає.

У Південній Африці снігопад спричинив багато проблем. Деякі регіони країни засипало двометровим снігом, що призвело до невідкладних ситуацій на дорогах та зупинило рух транспорту. Однак, деякі туристи з інших регіонів Африки прибули сюди, щоб побачити цю незвичну погоду для Південної Африки.

Ізраїль наніс сильні удари по Лівану, знищивши тисячі ракетних установок, які були призначені для обстрілів Ізраїлю. Армія оборони Ізраїлю підвищила бойову готовність через очікування нових атак з боку Лівану.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua