Атака на Курськ: стало відомо, що уразили Сили оборони.

Бойовики організували атаку на Курськ
Бойовики організували атаку на Курськ

Силами оборони України був проведений успішний наступ на важливі військові цілі російських окупантів. Одним з таких ударів була атака на склад в якому зберігаються зброя і військова техніка. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

У цій операції брали участь Військово-морські сили Збройних сил України взаємодіючи з іншими підрозділами Сил оборони.

Генеральний штаб уточнює подробиці про наслідки цього удару.

"Українські військові і надалі прикладатимуть всіх зусиль для припинення збройної агресії РФ проти нашого народу", - йдеться у повідомленні.

В результаті атаки безпілотників у Курській області Росії сталася пожежа на одному з об'єктів.

Як повідомлялось, у ніч на 30 липня Служба безпеки України атакувала російську нафтобазу у Курській області. Після цього сталася пожежа. 

Раніше повідомлялося, що у ніч на 30 липня в Курську був потужний вибух, через три хвилини після якого оголосили повітряну тривогу в області. Близько 4.00 години ранку над Курськом був чутний вибух і був бачений яскравий спалах на небі. Від гучного звуку, на декількох автостоянках в різних районах почала працювати сигналізація.

Сили оборони України також нанесли удари по важливим об'єктам ворога на території Росії. Зокрема, було пошкоджено ряд тягових електропідстанцій у Курській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua