Авіаудар по підприємству в Сумах: названо кількість постраждалих.

Підприємство у Сумах після авіаудару
Підприємство у Сумах після авіаудару

Україна звинуватила РФ у втручанні: авіаудар по підприємству в Сумах

У ніч на 30 серпня Російська Федерація здійснила авіаудар по підприємству в Сумах, внаслідок якого постраждали дев'ять людей. Про це інформує прокуратура Сумської області.

За даними слідства, 30 серпня приблизно о 01:30 російські окупанти застосували заборонені міжнародним правом методи ведення війни і здійснили авіаудар по підприємству в Сумах.

«Внаслідок атаки окупантів, за попередніми даними, постраждали дев'ять осіб. Наразі триває ліквідація наслідків пожежі», - йдеться у повідомленні.

За процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, у ніч на 30 серпня Російська Федерація здійснила удар по Україні балістичною ракетою та безпілотниками.

Як повідомлялося, вночі ворог здійснив авіаційний удар по цивільній інфраструктурі міста Суми, що призвело до виникнення пожежі. За даними місцевої влади, через пожежу спостерігається задимлення повітря в окремих районах міста. 

Мешканців міста просять закрити вікна та двері та, у разі можливості, не виходити з приміщень до повної ліквідації наслідків ворожого нападу. Зазначається, що попередньо є постраждалі в результаті нападу. Усі аварійно-рятувальні служби зайняті ліквідацією наслідків.

До речі, російські окупанти пошкодили промислове підприємство в Марганецькій громаді Дніпропетровської області, а також збили чотири літаки "Шахеди" над регіоном.

Крім того, в ніч на 30 серпня в тимчасово окупованому Криму відбулися кілька вибухів. Пізніше Росія заявила про атаку безпілотниками у деяких областях.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua