«Азов» повідомив, скільки їхніх воїнів перебуває в російському полоні .

Українські воїни у російському полоні
Українські воїни у російському полоні

Понад 900 бійців "Азову" перебувають в полоні Росії

Пресслужба бригади "Азов" повідомляє, що понад 900 її бійців перебувають в полоні Російської Федерації. Сьогодні 15 бійців "Азову" було звільнено, але ще 900 залишаються в полоні.

З-поміж звільнених бійців були чотири побратими та 11 посестер, які провели понад два роки у полоні. Вони зустрілися із родичами та подякували президенту Володимиру Зеленському, Службі безпеки України, Міністерству внутрішніх справ, Генеральному штабу ЗСУ та всім, хто допоміг у їхньому поверненні додому.

Бригада "Азов" обіцяє боротися за кожного з полонених

Звільнення бійців з полону є великою мотивацією для бригади "Азов", яка тримає лінію оборони на складному напрямку. Військові обіцяють боротися за кожного побратима та посестру і повертати їх на рідну землю. Бригада надіється на систематизацію процесу звільнення з полону та на продовження обміну полоненими.

Вже повернулися більше 3500 українців з полону

У рамках чергового обміну з полону РФ вдалося повернути 49 українців, серед яких були воїни ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Прикордонної служби та цивільні особи. Загалом з полону Росії повернулись 3569 українців. Також в рамках 55-го обміну Україна повернула 115 військовослужбовців-строковиків, які стали полоненими протягом перших місяців російської агресії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua