АЗС оприлюднили нові ціни на бензин, дизель та автогаз.

Ціни на бензин, дизель, автогаз
Ціни на бензин, дизель, автогаз

Нафтопродукти в Україні подорожчали

Станом на 10 жовтня 2024 року в Україні спостерігається незначне підвищення цін на нафтопродукти, повідомляє "Хвиля". За даними Консалтингової групи "А-95", це підвищення враховується у всіх видовихсухопутного транспортулювання - бензині А-95, А-92, дизельному паливі та автомобільному газі.

Бензин А-95 преміум класу став найдорожчим видом палива, його середня ціна становить 60,18 грн за літр. Звичайний бензин А-95 також подорожчав і коштує в середньому 56,59 грн за літр.

Ціна на бензин А-92 відчутно зросла, підвищившись на 4 копійки, і тепер становить 53,69 грн за літр. Дизельне паливо теж подорожчало на 1 копійку й коштує 52,75 грн за літр.

Незважаючи на підвищення цін, автомобільний газ залишається найекономнішим варіантом для водіїв. Вартість автогазу зросла на 2 копійки і складає в середньому 33,82 грн за літр. Це майже удвічі дешевше, ніж бензин преміум-класу.

Раніше українцям було показано, на яких АЗС можна придбати найнижчі ціни на паливо. Проте зйомка не враховує останнє підвищення цін.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua