Бабине літо триває: де в Україні буде найтепліше 27 вересня.

Погода України 27 вересня
Погода України 27 вересня

Прогноз погоди на 27 вересня: тепло та сонячно

Осінь в Україні продовжує радувати теплом та сонцем. За прогнозом Укргідрометцентру, 27 вересня очікується переважно ясна та комфортна погода більшою частиною країни. На небі буде легка мінлива хмарність.

Більшість регіонів не матимуть опадів, але мешканці Закарпатської, Львівської, Волинської та Рівненської областей можуть очікувати невеликий дощ протягом дня.

Вітер буде переважно південним і помірної сили - 7-12 метрів за секунду. Проте у західних областях можливі пориви до 15-20 метрів за секунду.

Погода в Україні восени

Температура повітря вночі становитиме від 12 до 17 градусів, а на сході країни трохи прохолодніше - від 9 до 14 градусів. Протягом дня повітря прогріється до приємних 23-28 градусів. У західних регіонах країни буде трохи свіжіше - від 20 до 25 градусів.

У Карпатах нічна температура буде 9-14 градусів, а денна - 15-20 градусів, що ідеально підходить для гірських прогулянок та насолоди красою осінньої природи.

У столичному регіоні - Києві та Київській області - очікується приємна погода. 27 вересня буде мінлива хмарність та відсутність опадів. Вночі температура становитиме від 15 до 17 градусів, а вдень прогріється до 25-27 градусів.

Раніше синоптик повідомила, коли в Україні справді розпочнеться осінь.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua