Байден доручив задіяти всі ресурси для захисту Трампа.

Байден захищає Трампа всіма можливими способами
Байден захищає Трампа всіма можливими способами

Президент Джо Байден повідомив, що на Дональда Трампа могла бути скоєна друга спроба вбивства. Він доручив владі використовувати всі ресурси для захисту політика. Федеральні правоохоронні органи розслідують цей інцидент, а підозрюваний знаходиться під вартою.

Байден високо оцінив роботу Секретної служби та партнерів з правоохоронних органів за їхню пильність та зусилля у забезпеченні безпеки Трампа. Він зазначив, що колишній президент не постраждав і що розслідування інциденту триває.

Президент наголосив, що в Америці не повинно бути місця для політичного чи будь-якого насильства. Він зобов'язав свою команду продовжувати забезпечувати Секретну службу всіма ресурсами та заходами захисту, необхідними для безпеки Трампа.

Відомо, що Трамп грав у гольф у своєму клубі у Флориді. Поліція розслідує інцидент, в якому агент Секретної служби відкрив вогонь по особі зі зброєю. За даними округового шерифа, підозрюваний сховався біля паркану на відстані кількох сотень ярдів від Трампа. ФБР розцінює цю стрілянину як можливу спробу замаху на колишнього президента.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua