Білоруський прикордонник вкоротив собі віку на кордоні з Україною.

Прикордонник Білорусі скоротив вік на кордоні
Прикордонник Білорусі скоротив вік на кордоні
Білоруський прикордонник наклав на себе руки на прикордонній заставі "Дивін" на кордоні з Україною. Тіло військовослужбовця з ознаками суїциду було виявлено 10 серпня. Про це повідомляє "Хартія 97".

Згідно з інформацією, військовослужбовця 2005 року народження призвали у квітні цього року. Він проходив строкову службу у Пінському прикордонному загоні.

За попередніми даними, причиною суїциду, зазначеними силовиками, були особисті обставини. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Білорусь навчає своїх ракетників та артилеристів у Росії

Білорусь відправляє своїх ракетників та артилеристів до Росії для "відпрацювання питань бойового застосування". Про це повідомляє Міністерство оборони Білорусі. Зазначається, що під час полякового виходу з підрозділами буде проведено контрольне заняття з управління ракетними ударами з бойовими пусками з ракетних комплексів і реактивних систем залпового вогню, що перебувають на озброєнні Збройних сил Республіки Білорусь.

Крім того, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вимагає посилити угруповання військ Білорусі на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках, які межують з північними областями України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua