Боєць РДК розповів, скільки часу Росія зможе воювати проти України.

Боєць РДК розповів про межі Росії-України
Боєць РДК розповів про межі Росії-України

Наразі Росія може продовжувати війну протягом довгого періоду, оскільки вона не обмежена людськими ресурсами і відсутня громадська активність. Начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр Фортуна розповів про це.

«Заклик до мобілізації може призвести до незадоволення, проте це буде придушено поліцейськими. Варто зрозуміти, що в даному часі суспільна обуреність неможлива. Зародки обурення можна помітити, але вони поширюються лише серед еліт», - зазначив Фортуна.

За словами бійця Російського добровольчого корпусу, воєнний конфлікт є важливим для збереження кремлівського режиму, оскільки це дозволяє колективному Путіну залишатись при владі.

Президент США Джо Байден вважає, що Україна зможе зупинити російського диктатора Путіна у його спробах знищити її. Він зробив це заявлення під час відкриття саміту НАТО в Вашингтоні.

Говорячи впевнено, Байден сказав: «Україна може зупинити Путіна».

Також під час саміту НАТО, що проходить у Вашингтоні з 9 по 11 липня, всі члени Альянсу підпишуть нове оборонно-промислове зобов'язання.

Країни НАТО виділять понад 7 млн доларів для підтримки жінок ЗСУ. З цих коштів будуть закуплені понад 10 тисяч уніформ, взуття та інше необхідне спорядження. Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен після круглого столу НАТО «Жінки, мир, безпека», повідомляє Міноборони України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua