Був смертельно поранений під час атаки на Полтаву. Згадаймо Олександра Безсмертного.

Олександр Безсмертний, загиблий у Полтаві
Олександр Безсмертний, загиблий у Полтаві

Кожного дня о 9 ранку українці вшановують пам'ять загиблих у російсько-українській війні. Сьогодні ми згадаємо Олександра Безсмертного.

Олександр Безсмертний, бувший мешканцем Бучі, помер у лікарні від отриманих під час ракетного удару поранень в Полтаві. Про це повідомив мер Бучі Анатолій Федорук.

Олександр Безсмертний став одним із 55 людей, які загинули через обстріл навчального центру.

«30-річний Олександр підписав контракт і перебував на навчаннях в Полтаві. Через обстріл 3 вересня був смертельно поранений і помер через два дні у лікарні», – написав Федорук.

Oлександра Безсмертного поховали 9 вересня у Бучі, на Алеї Героїв на вулиці Пам'яті, 1.

У нього залишилися дружина Руслана та п'ятирічна донька Марія.

Завершено роботи після теракту в Полтаві

5 вересня у Полтаві завершили пошуково-рятувальні роботи на місці ракетної атаки 3 вересня. Кількість жертв зросла до 55 осіб. 328 людей отримали поранення під час теракту в навчальному закладі у Полтаві.

«Главком» долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо пам'ять всіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, шануючи пам'ять громадян України, які пожертвували життям за свободу і незалежність нашої держави: всіх військових, цивільних і дітей, всіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua