«Ця звичка знадобиться восени і взимку»: «Укренерго» звернулося з проханням.

Звернення компанії «Укренерго»
Звернення компанії «Укренерго»

Голова "Укренерго" закликав економити електроенергію

Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький закликав українців економити електроенергію, зокрема вранці і ввечері. Він зазначив, що завтра не передбачаються обмеження електропостачання.

За словами Кудрицького, завдяки зниженню температури, додатковим генеруючим потужностям та перепочинку споживачів, ситуація з енергопостачанням стала кращою. Проте, енергетики продовжують працювати над ремонтами та захистом об'єктів, а також готують енергосистему до зими.

До всіх одне прохання - якщо є можливість, переносьте споживання енергії на денні години, з 11 до 15. Це найбільша сонячна активність і комфортна температура для сонячних станцій. Будь ласка, звикайте до економного споживання електроенергії, особливо зранку і ввечері. Це звичка, яка нам всім знадобиться восени і взимку

Також було повідомлено, що завтра, 30 липня, не буде відключень електроенергії. Прогнозується зменшення відключень світла в Україні у серпні-жовтні. Протягом цього періоду дефіцит електроенергії послаблюватиметься, якщо не буде нових масштабних обстрілів. Цю інформацію надала пресслужба ДТЕК.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua