«Це буде вау»: Федоров анонсував презентацію нової послуги в «Дії».

Мужчина с микрофоном на фоне презентации
Мужчина с микрофоном на фоне презентации

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров оголосив про запуск нової послуги в «Дії», а саме - одруження через відеозв'язок. Про це він повідомив у Telegram-каналі.

«Зовсім скоро представимо одруження онлайн через відеозв’язок в «Дії». Застебніть ремені безпеки, це буде вау. Витрачайте час одне на одного, а не на бюрократію», - зазначив Федоров.

Міністр цифрової трансформації нагадав, що півтора року тому на порталі «Дія» з'явилася можливість подати заяву про шлюб онлайн: за цей час послугу вже скористалося понад 30 тисяч пар.

Нагадаємо, незабаром у «Дії» будуть доступні ще ряд функцій. Зокрема, йдеться про відображення дозволу на зброю, шлюб онлайн та електронне бронювання. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Крім того, у «Дії» запустили нову послугу е-Підприємець. Вона об'єднує 10 інших і полегшує відкриття власного бізнесу. Сервіс можуть користуватися майбутні підприємці, а ті, хто вже займається бізнесом, можуть отримати додаткові послуги, такі як витяги, декларації та результати надання послуг в «Дії».

Як повідомлялося, на порталі «Дія» впроваджено послугу з закриття ФОПів. Фізичні особи-підприємці зможуть зробити це за декілька кліків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua