Церемонія закриття Олімпійських ігор у Парижі. Пряма трансляція.

Церемонія закриття Олімпійських ігор у Парижі
Церемонія закриття Олімпійських ігор у Парижі

Церемонія відкриття Олімпійських ігор 2024 року розпочалася сьогодні, 11 серпня, о 22:00 за київським часом у Парижі, Франція. Це перше в історії відкриття, що відбувається на відкритому повітрі, тоді як церемонія закриття запланована на стадіоні "Стад де Франс".

Церемонія відкриття демонструє традиційні елементи, такі як парад спортсменів та передача олімпійського прапора організаторам Ігор 2028 року в Лос-Анджелесі. Крім того, буде вручено медалі переможцям жіночого марафону, який відбудеться раніше.

На цьому заході братимуть участь понад сто виконавців, включаючи акробатів, танцюристів і циркових артистів. Очікується, що виступатимуть такі відомі співаки, як Billie Eilish, Snoop Dog, Red Hot Chilli Pepper і Air, а також інші зірки американської та французької музичної індустрії.

Глядачі побачать вражаючі декорації, костюми та світлові ефекти, які перенесуть їх у подорож у часі. На церемонії закриття очікується яскравий стрибок з парашутом відомого американського актора та режисера Тома Круза. Церемонію також показують на кількох телеканалах.

Україну на церемонії закриття представлять чемпіони Парвіз Насібов і Людмила Лузан, які завоювали срібні медалі на цих Іграх. Літні Олімпійські ігри проходили у Парижі та 16 інших містах Франції, а також на острові Таїті. Було встановлено новий рекорд, бо на цих Іграх учасників серед чоловіків і жінок було однаково. Вартість цих Ігор склала 8,3 мільярда євро.

Медальний залік:


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua