Чия Курщина? Професор Гриценко продемонстрував російську карту, якій 150 років.

Російська карта з часів Грибоєдова
Російська карта з часів Грибоєдова

Карта доводить, що Курщина, Білгородщина, Кубань та Воронеж - українські землі

Директор Інституту української мови, професор Павло Гриценко у своєму інтерв'ю для Idealist.media показав карту, на якій видно, що Курщина, Білгородщина, Кубань та Воронеж є українськими територіями. Карта була створена у 1871 році та відображає межі між україномовними та російськомовними територіями. За цими межами зазначені області вважаються українськими землями, а це стосується не лише найближчих до Азовського моря, а й віддалених східних територій.

Карта, яку показав Гриценко, була складена за дорученням російського імператорського географічного товариства, і він стверджує, що вона відповідає об'єктивній реальності. Карта була прийнята російською імператорською академією наук.

То чия Курщина? Професор Павло Гриценко продемонстрував російську карту, якій 150 років.

Нагадаємо, під час операції на Курщині українські військові зустріли місцеву мешканку, яка пережила Голодомор та Другу світову війну і зневажає російську владу, підтримуючи дії ЗСУ. Розмову з нею опублікували у Telegram-каналі Khorne Group.

Українські військові зустріли місцеву мешканку на Курщині, яка пережила Голодомор та Другу світову війну і зневажає російську владу, підтримуючи дії ЗСУ. Розмову з нею опублікували у Telegram-каналі Khorne Group.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua