CNN про книгу Вудварда: Залаштунки підготовки США до війни РФ проти України і про що Харріс попередила Зеленського.

Шпигунство РФ проти України: попередження Харріс
Шпигунство РФ проти України: попередження Харріс

У своїй новій книзі журналіст Боб Вудвард розкриває деталі підготовки адміністрації Байдена до вторгнення Росії в Україну та їх співпрацю з ключовими фігурами конфлікту. За даними CNN, президент США Джо Байден використовував гострі висловлювання щодо Путіна та інших світових лідерів. Книга також розкриває розмови між Байденом і Путіним, де обговорювалася загроза ядерної війни. Також у книзі розкриваються таємні контакти між колишнім президентом Трампом і Путіним. Видання також згадує зустріч віце-президента Гарріс з президентом Зеленським, на якій було дано попередження про майбутнє вторгнення Росії.

За книгою, влада США отримала розвідувальні дані про плани Росії вторгнутися в Україну. Спочатку президент Байден та його радники важко уявляли масштаби загрози. Але потім Байден згадав Путіну, що ядерна війна неможлива. Книга також розкриває деталі зустрічей та розмов між Байденом і Путіним.

Крім того, книга розкриває таємну посилку Трампа до Путіна в 2020 році, коли Трамп надіслав йому купу тестових машин для виявлення COVID-19. Трамп просив Путіна утриматися від розголошення цього, щоб уникнути негативних наслідків.

Нова книга Вудварда розкриває багато деталей про підготовку адміністрації Байдена до вторгнення Росії та їх співпрацю з Путіним. Вона також розставляє питання щодо провідних світових лідерів та відкриває таємниці відносин між Трампом і Путіним.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua