ЦНС опублікував важливу документацію російських ППО.

Російські ППО на документації ЦНС
Російські ППО на документації ЦНС

ЦНС отримав і оприлюднив технічну документацію російських зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С" та зенітних ракетних комплексів "ТОР-М1"

Центр національного спротиву (ЦНС) оприлюднив технічну документацію російських систем "Панцир-С" та "ТОР-М1", яка може бути використана виробниками дронів для ефективнішого ухилення від російських систем протиповітряної оборони. Цю інформацію оприлюднив сам ЦНС, як повідомляє їхній сайт.

Документацію передали небайдужі військовослужбовці

За даними Центру національного спротиву, технічну документацію передали військовослужбовці Повітряних сил РФ, які не хочуть стати мішенями в окупованому Криму. Враховуючи масоване ураження систем протиповітряної оборони на півострові, Кремль перекидає туди підкріплення.

ЗРГК "Панцир-С" та ЗРК "ТОР-М1"

Небайдужі військовослужбовці передали ЦНС технічну документацію зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С" та зенітних ракетних комплексів "ТОР-М1".

Допомога у поширенні документації

Документацію можна переглянути за посиланням на сайт ЦНС. Організація закликає журналістів допомогти у поширенні цієї інформації.

Потенційні удари Повітряних сил ЗСУ по ворожих засобах протиповітряної оборони в Криму

Аналітики стверджують, що подальші удари Повітряних сил Збройних Сил України по ворожим засобам протиповітряної оборони можуть зробити окупований Крим непридатним для використання російською армією як плацдарм. Нещодавно, вночі 12 червня, українські війська вдарили по російських зенітних ракетних дивізіонах в Криму. Удари були завдані по дивізіону С-300 біля аеродрому Бельбек, а також по двом дивізіонам С-400 біля Бельбеку та Севастополя.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua