Чоловікові, який розстріляв людей на Тернопільщині, оголошено підозру .

Чоловік, який розстріляв людей на Тернопільщині
Чоловік, який розстріляв людей на Тернопільщині

Чоловікові, який в селі Доброводи на Тернопільщині розстріляв двох людей і поранив ще чотирьох, оголосили підозру. Йому загрожує довічне ув'язнення. Про це повідомляє Національна поліція України.

Слідчі поліції Тернопільщини оголосили підозру чоловікові, який влаштував стрілянину по людях. Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб. Йому загрожує довічне ув'язнення

15 серпня в одному із сіл Збаразької громади Тернопільського району чоловік, який був одягнений у військову форму, влаштував стрілянину. Унаслідок цього загинули двоє людей, а ще четверо були поранені. Двох постраждалих госпіталізували, а іншим надали медичну допомогу на місці події.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника і помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

У п'ятницю, 16 серпня, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину.

З підозрюваним проводяться слідчі дії і вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що у Києві на Печерську в ніч на понеділок, 5 серпня сталася стрілянина. Конфлікт виник між військовим і охоронцем елітного ЖК "Бульвар Фонтанів" на вулиці Йоанна Павла ІІ. За поширеним у мережі відео видно, як один чоловік, погрожуючи пістолетом, намагається змусити іншого зробити щось. Остаточно, після того, як агресору закінчилися аргументи, він почав стріляти у повітря.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua