Деяка американська техніка виявилася неготовою для війни в Україні – The Hill.

Американська військова техніка, яка недостатньо підготовлена
Американська військова техніка, яка недостатньо підготовлена

Американські танки M1 Abrams та бойова машина піхоти Bradley піддаються модернізації

Танки M1 Abrams та бойова машина піхоти Bradley знаходяться під загрозою атак російських дронів, протитанкових ракет і вибухівок. З цієї причини проводиться модернізація техніки, у тому числі встановлення сталевих каркасів. Проект називається "Сталевий фронт".

Один з військовослужбовців повідомив журналістам, що захисні екрани необхідні для забезпечення безпеки техніки та життів солдатів у бойових умовах.

Захисні екрани для бойових машин, таких як Abrams і Bradley, необхідні для збереження як дорогого устаткування, так і життів солдатів на полі бою.

Олександр Мироненко, головний операційний директор групи компаній "Метінвест", пояснив, що дрони намагаються блокувати танки шляхом влучання у двигун або башту. Після блокування танка, він стає легкою здобиччю для артилерії або інших дронів.

Зазвичай дрони намагаються зупинити машину, зупинити бронетранспортер, тому вони намагаються влучити у двигун або башту танка, щоб заблокувати його. І коли танк блокується або зупиняється на полі бою, він стає легкою здобиччю для артилерії або інших типів дронів.

Захисні екрани дозволяють підвищити життєздатність бойової техніки на 35%, хоча їх потрібно замінювати після влучання одного дрона.

Україна отримала 31 танк M1A1 Abrams від США і передає їх військовим. Однак, наявні слабкі моменти та недоліки американських танків Abrams викликають сумніви щодо їхньої ефективності.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua