День народження Путіна. Хто з президентів першим прилетів до диктатора .

День народження Путіна. Батьки, життя, правління
День народження Путіна. Батьки, життя, правління

Лукашенко посвятив нараду з Путіним на його день народження

Сьогодні, 7 жовтня, відбулася зустріч лідерів Співдружини Незалежних Держав (СНД) до російського президента Володимира Путіна в день його народження. Президент Білорусі Олександр Лукашенко вже прибув до РФ. У аеропорту Путін назвав Лукашенка "Ваше превосходительство", на що той відповів, що не знає, де він бачив "превосходительство". До цього Лукашенко проводив консультації з чиновниками, які зустрічали його.

7 жовтня Путіну виповнюється 72 роки, проте прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що на цей день нічого особливого не планується. Однак російські пропагандисти вже почали називати російську агресію проти України "святковим феєрверком". Пропагандистка Юлія Вітязєва назвала напад "салютом на честь Путіна". За оновленими даними, загиблих серед російських військових складає 661 630 осіб. Таким чином, росіяни святкують день народження людини, яка забрала найбільше їхніх співвітчизників з часів Другої світової війни.

Минулого року спецслужби провели парад до Дня народження Путіна. Українські військові знищили російську вогнеметну систему "Солнцепёк".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua