Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ.

Депутати фракції мера Дніпра на Мальдівах
Депутати фракції мера Дніпра на Мальдівах

Депутати з партії "Пропозиція", що представляють міську раду Дніпра та очолюються мером Борисом Філатовим, опинилися в центрі скандалу. Замість участі у конференції з відновлення міста, вони разом зі своїми дружинами та подругами поїхали на розкішний курорт Vakkaru Maldives на Мальдівах. Цю новину повідомив Telegram-канал "Инсайдер UA".

На опублікованому відео видно, як депутати, насолоджуючись відпочинком, смакують їжу та п'ють просеко. Вони також танцюють та співають патріотичні пісні.

Серед присутніх на відео видно голову фракції Філатова в міськраді, Сергія Пустовія, який відповідає за земельні питання. Він був у супроводі своєї дружини Ірини та кількох інших депутатів з їхніми супутниками.

Під час відпочинку депутати з Дніпра не приховували своє розкішне життя.

Особливо це помітно на прикладі Євгена Кривошеєва, депутата від "Пропозиції", який також відповідає за землю та будівництво. Він прибув на Мальдіви з дружиною Ольгою, у якої на собі прикраси на суму понад €50 тис. (кольє Van Cleef - €12 900, браслети - €6600 та €4950, Cartier - €14 400, сережки - €4450).

Це відео було зняте ще одним депутатом Дніпровської міськради Камілем Примаковим з партії "Євросолідарність". На його руці видно годинник Rolex Skydweller, вартість якого становить $25 000. Дружина Оксана прикрашена браслетами Cartier Love, Petit Modele, Pave, загальна вартість яких перевищує €150 тис.

Автори розслідування зауважують, що дозвіл на таке "відрядження" депутатам підписав сам мер Дніпра Борис Філатов. Це, як стверджують, пов'язано з їхньою участю у міжнародній конференції з відновлення міста.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua