«Динамо» дізналося потенційного суперника в плей-оф раунді Ліги чемпіонів.

Потенційний суперник Динамо у плей-оф Ліги чемпіонів
Потенційний суперник Динамо у плей-оф Ліги чемпіонів

Жеребкування кваліфікації Ліги Чемпіонів 2024/25

У Ньоні відбулося жеребкування плей-оф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25, на якому свого можливого суперника дізналося київське "Динамо". Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Київський клуб проходить кваліфікацію шляхом представників ліг, а його суперником по завершальному раунду кваліфікації Ліги чемпіонів стане переможець пари "Зальцбург" (Австрія) – "Твенте" (Нідерланди).

Перші зустрічі плей-оф відбору турніру відбудуться 20/21 серпня, у відповідь – 27/28 серпня.

Зокрема, для виходу до плей-оф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів команді Шовковського потрібно пройти шотландський "Рейнджерс".

Нагадаємо, 23 липня віцечемпіон України "Динамо" впевнено розпочало сезон 2024/25, здобувши розгромну перемогу над сербським "Партизаном" (6:2) у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Згодом "Динамо" вдруге обіграло сербський "Партизан" та вийшло у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь українців.

Як повідомлялося, 19 червня пройшло жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Свого суперника дізналося "Динамо" – ним став сербський "Партизан".

А вже 22 липня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Свого потенційного суперника дізналося і київське "Динамо". У цьому етапі кияни візьмуть участь у протистоянні з "Рейнджерс" (Шотландія).


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua