«Два варіанти»: Маск заявив, що людство ризикує померти.

Два варіанти виживання людства
Два варіанти виживання людства

Людство повинно освоїти міжзоряні перельоти - Ілон Маск

Людство має освоїти міжзоряні перельоти, інакше в майбутньому воно може зникнути через розширення Сонця або зіткнення Землі з астероїдом, заявив американський мільярдер Ілон Маск у соцмережі Х. На його думку, єдиний шанс врятуватися стати космічною цивілізацією.

Ілон Маск стверджує, що найбільша загроза для людства - це можливе зіткнення Землі з астероїдом або розширення Сонця, що призведе до зникнення життя на планеті. Тому він вірить, що освоєння міжзоряних подорожей є єдиним шансом на виживання та розвиток космічної цивілізації.

Компанія SpaceX, яку очолює Ілон Маск, планує вже через два роки здійснити перші безпілотні місії на Марс. Головна мета цих місій - перевірити можливість успішного та безпечного приземлення космічних кораблів на поверхню Червоної планети. Якщо ці експерименти пройдуть успішно, то через чотири роки планується відправити перші місії з екіпажем на Марс. Пізніше передбачається збільшення частоти польотів у геометричній прогресії з метою створення самодостатнього міста на Марсі протягом 20 років.

Дослідники вважають, що Ілон Маск може стати першим трильйонером у світі. Він має значні фінансові активи, які зростають на 110% щороку. Це дозволяє прогнозувати, що до 2027 року статки Маска можуть досягти трильйона доларів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua