Двоє українських ветеранів вибороли п'ять медалей на Arnold Classic Europe.

Українські ветерани з медалями на Arnold Classic
Українські ветерани з медалями на Arnold Classic

Учасники з Прикарпаття на міжнародних змаганнях Arnold Classic Europe у Мадриді здобули перемоги: золото, бронзу та три срібні медалі. Про це повідомила начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у Facebook.

У Мадриді завершилися змагання Arnold Classic Europe серед ветеранів війни та поранених військовослужбовців... Наші земляки досягли таких результатів: Андрій Якубенко здобув золото у веслуванні на 100 метрів, бронзу – в еірбайку. Сергій Тарнавський отримав три срібні медалі: у жимі штанги, ривку гирі та в еірбайку", – розповіла Онищук.

Україна вперше взяла участь у міжнародних змаганнях Arnold Classic Europe серед ветеранів війни та військовослужбовців, в яких взяло участь 50 українців. Наша команда здобула рекордні 188 медалей.

Раніше уже повідомлялося, що ветеран війни Євгеній Омельчук, колишній військовослужбовець Збройних сил України, став призером фестивалю Арнольда Шварценеггера в Іспанії, отримавши три медалі.

Також недавно відбулась ветеранська конференція в Києві, на якій було оприлюднено підсумкове звернення до влади.

З 21 жовтня в Україні розпочнуть діяти комісії, які обиратимуть фахівців для підтримки ветеранів війни та демобілізованих осіб.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua