Дворецький короля Чарльза розсекретив, що насправді їсть монарх.

Дворецький передав безлад
Дворецький передав безлад

Колишній дворецький принца Чарльза, Грант Гарролд, розповів, що король не відкладав би свої улюблені страви, якби їх йому запропонували. В інтерв'ю Express.co.uk він заявив, що в їжі короля немає нічого незвичайного і він би не відмовився від пива та бургера.

Працюючи на королівську сім'ю, я зрозумів, що в їхній їжі немає нічого особливого. Король не відмовився би від бургера, він не відмовився би і від пива.

Гарролд також зазначив, що король споживає як традиційну, так і сучасну їжу, а деякі овочі для нього навіть вирощуються в його садах.

Він любить овочі і має город у Гайгроуві. Овочі завжди присутні у його меню. Якби він хотів перекусити, то не обмежувався би пачкою чіпсів.

Ці деталі про харчування короля стали відомі після того, як він почав їсти авокадо на обід за порадою лікарів.

Тепер король споживає половину авокадо, щоб забезпечити себе енергією протягом дня. Так особливо важливо, якщо ви хворієте.

Крім того, після перемоги над раком король Великої Британії, Чарльз III, повернувся до своїх громадянських обов'язків. Разом зі своєю дружиною він відвідав онкологічний центр Macmillan в лікарні Університетського коледжу.

З свого боку, королева Кейт Міддлтон уникає скандалів, пов'язаних з сварками королівської сім'ї з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після їх переїзду до США та відмови від королівських обов'язків, конфлікти в Британії не затихають.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua