Ексглава МЗС Австрії, яка танцювала з Путіним, отримала нову посаду в Росії.

Ексглава МЗС Австрії на зустрічі з Путіним
Ексглава МЗС Австрії на зустрічі з Путіним

Карін Кнайсль стала "амбасадором діяльності зі збереження рідкісного амурського тигра в Росії"

Колишня міністрка закордонних справ Австрії Карін Кнайсль отримала посаду "амбасадора діяльності зі збереження рідкісного амурського тигра в Росії". Цю інформацію розповів генеральний директор російського центру "Амурський тигр" Сергій Арамілєв.

За словами Арамілєва, Кнайсль повністю підтримує заходи з охорони амурського тигра в Росії і активно пропагує діяльність їх організації.

"Вона цілком підтримує діяльність з охорони цієї тварини в Росії. Для неї це дуже важливо, і вона активно пропагує нашу організацію", - заявив Арамілєв.

Центр "Амурський тигр" звертається до Кнайсль за порадами у міжнародних відносинах, враховуючи її досвід у політиці та зовнішніх справах.

Карін Кнайсль є колишньою міністркою закордонних справ Австрії. Вона займала цю посаду з 2017 по 2019 роки і була представницею ультраправої Австрійської партії свободи. Кнайсль також була членом ради директорів "Роснефти", але після вторгнення Росії в Україну подала заяву про відставку.

Карін Кнайсль висловила свою думку про Володимира Путіна, назвавши його "найрозумнішим джентльменом". "Він - найрозумніший джентльмен, який відповідає стандартам джентльменства", - сказала вона.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua