Екснардеп, який воює, розповів, як він бачить перемогу України.

Фото героя, що воює за Україну
Фото героя, що воює за Україну

Учасник АТО та колишній народний депутат Єгор Фірсов поділився своїм баченням перемоги України у війні під час свого виступу в програмі "Рандеву". За його словами, перемога має три ознаки: він сам живий, Україна жива і синьо-жовтий прапор стоїть у Києві. Фірсов додав, що середня перемога означала б повернення кордонів 1991 року, але найбільшою перемогою було б розвалення Росії.

Фірсов висловив свою впевненість у тому, що багато людей ставляться скептично до прогнозів про розвал Росії, але він впевнений, що агресор зникне. У свою чергу, президент України Володимир Зеленський заявив, що немає альтернативи мирному врегулюванню конфлікту і він не має жодних планів заморожування війни або проведення маніпуляцій, що можуть призвести до нових агресій.

Варто нагадати, що Україна розробила план перемоги, який включає заходи щодо військової та економічної підтримки. Однак, Київ готовий розширити цей план за пропозиціями США. Курська операція ЗСУ є однією з частин другого пункту плану перемоги України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua