Forbes назвав найбільш високооплачуваного футболіста світу.

Футболіст, який заробив найбільше за рік
Футболіст, який заробив найбільше за рік

Кріштіану Роналду - найвищеоплачуваний футболіст

За інформацією журналу Forbes, нападник саудівського клубу "Аль-Насра" та збірної Португалії, Кріштіану Роналду, став найбагатшим футболістом у сезоні 2024/25 з доходами $285 млн. Він отримав $220 млн від свого клубу та $65 млн з неспортивної діяльності.

За даними Forbes, Кріштіану Роналду заробив більше, ніж будь-який інший футболіст у цьому сезоні. Тільки боксер Флойд Мейвезер заробив більше в цьому році серед усіх спортсменів, про яких стежив журнал з 1990 року.

У рейтингу найвищеоплачуваніших футболістів друге місце займає Ліонель Мессі з доходом $135 млн, а на третій позиції - Неймар з $110 млн. За оцінками Forbes, десять найбагатших гравців у сезоні 2024/25 зароблять $983 млн, а найбільшу частину з них отримають гравці з команд Саудівської Аравії.

Кріштіану Роналду також є одним з найпопулярніших спортсменів у соціальних мережах. Він має понад 1 млрд підписників на шести платформах, включаючи Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Kuaishou та Weibo.

Кріштіану Роналду встановив рекорд, зібравши 1 млн підписників на своєму YouTube-каналі за 90 хвилин. Він вже опублікував 12 відео на своєму каналі, присвячених футболу, харчуванню та освіті. Видно, що ці відео є короткими тізерами майбутніх шоу на каналі.

Також Кріштіану Роналду встановив новий рекорд під час Євро-2024.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua