Гарріс і Волц провели перший спільний передвиборчий захід у Філадельфії.

Перший спільний передвиборчий захід у Філадельфії
Перший спільний передвиборчий захід у Філадельфії

Першу спільну передвиборчу зустріч в штаті Філадельфія провели віцепрезидентка США Камала Гарріс і кандидат у віцепрезиденти Тім Волц, губернатор Міннесоти. Про це повідомляє Reuters.

Під час свого виступу Волц розповів про своє народження в маленькому містечку Небраска, 24-річний досвід у Національній гвардії армії, роботу вчителем соціальних наук у середній школі та тренером футбольної команди.

Це мої учні підштовхнули мене балотуватися. Вони побачили в мені те, що я хотів передати їм: відданість загальному благу, віру в те, що одна людина може змінити ситуацію.

Волц звернувся до кандидатів в президенти та віцепрезиденти від Республіканської партії Дональда Трампа та сенатора Джей Ді Венса, наголошуючи, що тільки він відповідає традиційній ролі віцепрезидента.

Він порушує наші закони, створює хаос і розкол. Це ще не кажучи про його неефективну роботу як президента. Він не справляється з кризою COVID, він погіршив нашу економіку, і це без врахування зростання насильницьких злочинів під час його правління. І це ще не зважаючи на його злочини.

Волц також осудив республіканців за обмеження репродуктивних прав жінок, що стало проблемою після скасування конституційного права на аборт у 2022 році Верховним судом США.

Джерело: Еспресо


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua