Гарріс випереджає Трампа серед важливої групи виборців.

Гарріс випереджає Трампа серед виборців
Гарріс випереджає Трампа серед виборців

Камала Гарріс обходить Трампа в опитуванні серед виборців з передмість

За опитуванням Reuters/Ipsos, віце-президент Камала Гарріс випереджає колишнього президента Дональда Трампа на 6 відсоткових пунктів серед виборців з передмість.

Опитування, проведене у вересні та жовтні, показує, що Гарріс очолює цю групу з результатом 47%, в той час як у Трампа - 41%, повідомляє The Hill.

Гарріс також випереджає Трампа з результатом 45% проти 43% серед домогосподарств з річним доходом від $50,000 до $100,000.

Проте колишній президент все ще має перевагу серед виборців, які вважають економіку основним питанням перед загальними виборами; 46% респондентів заявили, що Трамп краще підготовлений для вирішення цього питання, порівняно з 38%, які віддали перевагу Гарріс.

Трамп також випереджає Гарріс у питанні злочинності, як показують останні опитування.

Аналітики відзначають, що передвиборчі промови Гарріс, спрямовані на побудову "економіки можливостей", виявилися дієвими серед виборців.

"Її акцент на доступності виявився дуже ефективним у скороченні переваги Трампа в питаннях інфляції та економіки", - сказав Девід Вассерман, політичний аналітик з Cook Political Report, в коментарі для Reuters.

З моменту, коли Гарріс стала кандидатом від Демократичної партії в липні, вона зміцнила підтримку партії серед жителів передмість на 9 пунктів, відстаючи від Трампа з показником 43% проти 40%.

Гарріс також має перевагу в 6 пунктів перед Байденом серед третини населення, яка річно заробляє від $50,000 до $100,000.

Дані були отримані від 6,000 зареєстрованих виборців у рамках шести опитувань Reuters/Ipsos.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua