Генштаб: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, найгарячіше на Покровському напрямку.

Покровський напрямок: 110 бойових зіткнень
Покровський напрямок: 110 бойових зіткнень

На всіх напрямках українські військові продовжують стримувати російських окупантів. За даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 21 серпня 2024 року було 110 бойових зіткнень. Найнапруженіша ситуація залишається на Покровському напрямку.

Протягом доби ворог здійснив один ракетний удар і 76 авіаударів, скинувши 100 керованих авіабомб. Також було понад три тисячі обстрілів по позиціях українських військ і населених пунктах.

На Харківському напрямку було п'ять атак біля Липців та Вовчанська. На Куп'янському напрямку було 16 бойових зіткнень. Лиманський напрямок зазнав 17 атак, Сіверський - одну, Краматорський - шість, Торецький - п'ять.

Найбільше бойових дій було на Покровському напрямку - 46 боїв. За попередніми даними, українські військові знищили 238 окупантів та ряд техніки включаючи бойову броньовану машину, протитанковий ракетний комплекс, автомобіль, танк та артилерійські системи.

На Курахівському напрямку було 13 атак. На інших напрямках бойових дій не було, але тривають авіаудари та обстріли.

Генштаб відзначив ефективність дій воїнів 42 окремої механізованої бригади, які завдали значних втрат ворогу у живій силі та техніці.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua