«Хроніки евакуації». У Вінниці відкрито фотовиставку про порятунок людей.

Фотовиставка про порятунок людей
Фотовиставка про порятунок людей

У холі Вінницької міської ради відкрилася виставка "Хроніки евакуації" від Благодійного фонду "Схід SOS". На ній представлені десятки фотографій, які показують евакуацію людей з різних міст нашої країни, які постраждали від війни.

На світлинах можна побачити як відбувається рятувальна робота евакуаторів, які з ризиком для свого життя врятували сотні тисяч українців. Крім того, ці фотографії розповідають тривожні історії людей, які були змушені залишити свої домівки, але знайшли порятунок завдяки допомозі цих команд.

Експозиція покаже процес евакуації з Покровського напрямку та донецьких прифронтових територій. Також будуть представлені фотографії з Харкова, Сумщини та Донеччини. Більшість світлин були зроблені командою фонду "Схід SOS", але деякі з них - іноземними фотографами.

Організатори виставки хочуть привернути увагу громадськості до того, що війна триває і що евакуація є необхідною. З початку російського вторгнення, фонд "Схід SOS" врятував понад 88 тисяч українців шляхом допомоги в евакуації.

Виставка "Хроніки евакуації" є частиною проєкту "Підтримка постраждалих внаслідок війни вразливих груп населення та жителів віддалених територій України", який фінансується Європейським Союзом.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua