Ізраїль завдав найпотужнішого удару по штабу Хезболли: метою міг бути Насралла.

Ізраїль наніс сильний удар по Хезболлі
Ізраїль наніс сильний удар по Хезболлі

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила про атаку на штаб "Хезболли" в столиці Лівану, Бейруті. Цей напад стався після виступу прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху на Генеральній Асамблеї ООН.

За інформацією Fox News, ціллю удару міг бути лідер "Хезболли" Хасан Насралла. Нетаньяху залишив брифінг з журналістами після того, як військовий секретар повідомив йому про цей інцидент.

Під час свого виступу в ООН Нетаньяху заявив, що з моменту вторгнення ХАМАС Ізраїль веде боротьбу на шести фронтах війни, започаткованої Іраном. Він згадав про атаки "Хезболли" з території Лівану, дії єменських хуситів та шиїтських формувань в Сирії та Іраку.

"У мене є послання для тиранів з Тегерану. Якщо ви вдарите по нас, ми вдаримо по вас. В Ірані немає місця, до якого б не дотягнулася довга рука Ізраїлю. І це стосується всього Близького Сходу", - наголосив ізраїльський прем'єр.

Тим часом, за даними Financial Times, в "Хезболлі" зростає невдоволення стриманістю Ірану щодо дій Ізраїлю. Деякі прихильники угруповання анонімно висловили почуття покинутості з боку Тегерану.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua