Карта бойових дій в Україні станом на 18 вересня 2024 року.

Карта бойових дій українського конфлікту
Карта бойових дій українського конфлікту

За останню добу російські загарбники вдарили по Україні тричі. Удари були здійснені шістьма ракетами, 59 авіаударами та 494 дронами-камікадзе. Загарбники також обстрілювали наші позиції і населені пункти різними видами зброї. Інформацію про це надала прес-служба Генштабу ЗСУ.

Ситуація на фронті

Сили оборони України успішно відбивають атаки загарбників на всіх напрямках. Зосереджені зусилля спрямовані на зрив виконання окупантами своїх завдань та зниження їх бойового потенціалу. Ворог зазнав великих втрат в особовому складі та техніці.

Останні події на фронті

На Покровському напрямку тривають важкі бої. Окупанти один раз штурмували позиції наших військ, але їх атака була відбита.

На Харківському напрямку

Російські терористи зазнали великих втрат при спробі штурмувати позиції наших військ. Вони втратили 58 осіб, а також дві артилерійські системи, 44 безпілотники та шість одиниць спеціальної техніки. Наші воїни також пошкодили п'ять артилерійських систем і одну техніку ворога.

На Куп'янському напрямку

На Куп'янському напрямку відбулися 13 атак нашими позиціями біля декількох населених пунктів. Українські військові відбили 12 атак і ведуть одне боєзіткнення. Ситуація залишається напруженою.

На Лиманському напрямку

Протягом минулої доби ворог вчинив 12 атак нашим оборонцам. Також ворожа авіація завдала ударів по некерованих ракетах в одному з населених пунктів.

На Сіверському напрямку

Ворог намагався витіснити наших воїнів з їх позицій, але атаки були успішно відбиті.

На Краматорському напрямку

Загарбники спробували шість разів просунутись ближче до наших позицій, але наші воїни успішно відбили атаки. Одне боєзіткнення триває.

На Торецькому напрямку

Окупанти 14 разів атакували наші позиції в цьому напрямку. Боєзіткнення триває.

На Покровському напрямку

Ворог за минулу добу здійснив 34 атаки в районах декількох населених пунктів. Ситуація під контролем наших військових, і ворог зазнав значних втрат. Також наші оборонці пошкодили техніку та знищили кілька автомобілів ворога.

На Курахівському напрямку

За минулу добу наші воїни відбили 43 атаки нашим позиціям. Ситуація під контролем наших сил оборони.

На Времівському напрямку

За останню добу ворог намагався штурмувати наші позиції, але атаки були відбиті. Наразі триває одне боєзіткнення.

На Придніпровському напрямку

Ворог спробував провести чотири штурмові дії, але без успіху. Наші позиції залишаються незмінними.

На Оріхівському напрямку

На Оріхівському напрямку відбувалися п'ять боєзіткнень в районі населених пунктів. Одне боєзіткнення триває в даний час.

Ситуація на інших напрямках не змінилася. Війна в Україні триває вже 938 днів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua