Карта бойових дій в Україні станом на 6 жовтня 2024 року.

Карта бойових дій Україна 06.10.2024 року
Карта бойових дій Україна 06.10.2024 року

Протягом минулої доби російські загарбники здійснили 69 авіаударів і скинули 105 КАБів на території України. Крім цього, вони використали 583 дрони-камікадзе і здійснили понад 3590 обстрілів наших військових позицій і населених пунктів.

Новини війни в Україні

Протягом минулої доби відбулося 147 бойових зіткнень. Українські захисники продовжують ефективно протистояти противнику і завдають йому значних втрат. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту

На Покровському напрямку тривають інтенсивні бої.

На Харківському напрямку

Ворог шість разів атакував наші оборонні рубежі поблизу Липців, Вовчанська і Стариці. Усі його атаки були відбиті.

На Куп'янському напрямку

Противник зосередив основні сили в районі Лозова і здійснив 12 атак. Всі атаки були відбиті. Також було зафіксовано атаки в районах Новоосинового, Кучерівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки, Піщаного, Глушківки і Кругляківки, де також вдалося відбити атаки противника.

На Лиманському напрямку

Російські загарбники дев'ять разів атакували наші позиції поблизу Новосадового, Макіївки, Греківки і Торського. Наразі тривають два бої.

На Сіверському напрямку

Ворог найбільше наступав в районі Білогорівки, де вдалося відбити 9 атак і один бій триває. Також російські окупанти атакували в районах Новосадового і Верхньокам'янського. Наразі триває один бій в районі Верхньокам'янського.

На Краматорському напрямку

Наразі тривають п'ять боєзіткнень поблизу Ступочок, Калинівки, Григорівки і Часового Яру. Наші захисники відбили п'ять атак противника.

На Торецькому напрямку

Сили оборони 13 разів були атаковані біля Дачного і Торецька. Наші воїни зупинили п'ять атак, а вісім атак продовжуються.

На Покровському напрямку

З початку цієї доби росіяни 28 разів намагалися прорвати нашу оборону поблизу Новоторецького, Селидового, Крутого Яру, Лисівки і Променя. Одне боєзіткнення продовжується.

Противник зазнав значних втрат - сьогодні було знищено 177 окупантів, з яких 72 - безповоротно. Також було покалічено дві бойові броньовані машини і п'ять автомобілів. Крім цього, були пошкоджені БМП, БТР і дві гармати противника.

На Курахівському напрямку

Противник 26 разів атакував наші позиції поблизу Цукуриного, Новоселидівки, Ізмайлівки, Гострого, Максимільянівки, Катеринівки, Костянтинівки і Антонівки. Дані про три бої потребують уточнення.

На Времівському напрямку

Загарбники здійснили чотири наступальні дії поблизу Богоявленки, але не досягли успіху.

На Оріхівському напрямку

Противник безуспішно намагався прорватись в нашому напрямку неподалік Новоданилівки.

На інших напрямках ситуація без особливих змін.

Нагадаємо, що триває 956-й день повномасштабної війни в Україні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua