Кейт Міддлтон «врятувала» принца Вільяма та зробила його щасливим.

принц Вільям і Кейт Міддлтон
принц Вільям і Кейт Міддлтон

Роль Кейт Міддлтон у житті принца Вільяма

Згідно зі словами королівських експертів, Кейт Міддлтон відіграла важливу роль у житті принца Вільяма. Вона надала йому необхідну емоційну підтримку і допомогла знайти себе. Письменниця Анджела Левін вбачає, що Кейт допомогла Вільяму справитися зі втратою матері і проблемною сім'єю.

Цю думку висловив  Mirror.

Дункан Ларкомб, королівський коментатор, твердить, що сім'я Міддлтон стала для Вільяма затишком, якого йому так не вистачало в королівському житті. Вона забезпечила йому підтримку і відсутність формальностей.

Експерт розголошує, що одним із факторів, які зміцнили стосунки Кейт і Вільяма, була сім'я Міддлтон, яка завжди була злагодженою. Вільяму цього дуже не вистачало, особливо через втрату матері у дитинстві.

Ларкомб вважає сім'ю Міддлтон ідеальною протиотрутою від пишності королівського життя. Він стверджує, що вони є звичайною сім'єю, яка допомагає Кейт відновитися.

Кейт і Вільям познайомилися ще в університеті у 2001 році і з того часу стали нерозлучними. Зараз вони виховують трьох дітей. Експерти відзначають, що Кейт присвятила своє життя щастю Вільяма і вона з цим чудово справляється.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон отримала критику за відео про своє одужання.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua