Коли закінчиться війна: відомий українських військовий здивував прогнозом.

Війна в Україні коли закінчиться
Війна в Україні коли закінчиться

Український військовий, командир роти "Птахи Мадяра" Роберт Бровді, відомий як Мадяр, висловив передбачення, що війна між Росією та Україною не закінчиться до Нового року.

“До Нового року формат війни зміниться. Ми будемо закріплювати ту переправу, яка відбувається зараз. У будь-якому випадку Росія буде примушена говорити з нами, але ми, ймовірно, не будемо готові до цього. Якщо влада буде готова говорити не в інтересах українського народу, то вона отримає від нас”, – емоційно заявив військовий.

Керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов повідомив, що Росія нарешті відчує значний негативний вплив війни, включаючи економічний спад і втому від бойових дій, влітку 2025 року. Отже, ворог активізуватиметься на фронті, очікуючи наближення кризового періоду.

Німецька газета Bild повідомила, що в плані перемоги президента України Володимира Зеленського згадується припинення вогню на окремих ділянках фронту. Прес-служба президента спростувала цю інформацію.

Також Володимир Зеленський працює над односторонньою дорожньою картою, з метою завершення війни в Україні цієї осені. Він розраховує на міжнародний тиск на Росію, щоб досягти миру в прийнятних умовах для України.

Зеленський також розкрив деякі деталі свого плану перемоги перед американськими конгресменами, з якими він зустрівся на економічному форумі в Італії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua