Комендатура ЗСУ: росіяни в Курській області не розуміють, чому їх бомблять свої.

Комендатура ЗСУ: росіяни в Курській області не розуміють, чому їх бомблять свої
Комендатура ЗСУ: росіяни в Курській області не розуміють, чому їх бомблять свої

У ЗМІ та соцмережах поширюється інформація про злочини російських військових проти цивільних мешканців у Курській області, яка перебуває під контролем РФ.

Російські ЗМІ все частіше говорять про необхідність бомбардування російських населених пунктів, щоб звільнити їх від українських військ. Про це заявив речник Комендатури ЗСУ Олексій Дмитрашковський.

Згідно з його словами, російська влада та пропагандисти поширюють страх серед свого населення, розповідаючи про напади з боку збройних сил України. Ці повідомлення панікерюють росіян, які розуміють, що ні бомбосховища, ні підвали не зможуть їм допомогти.

Речник також розповів, що українські військовослужбовці в Курській області пояснюють місцевим жителям, що такі повідомлення є фальсифікацією та пропагандою.

Через поширення звісток про стрілянини у росіян, багато родичів надсилають зображення постраждалих членів родини та звертаються до українських військових з проханням знайти та ідентифікувати загиблих. Дмитрашковський повідомив, що вже вдалося знайти трьох таких осіб.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua