Комік Антон Стенюк вибачився за свій жарт «про вбивство мусульман».

Антон Стенюк вибачився за жарт
Антон Стенюк вибачився за жарт

Український комік Антон Стенюк привітався за свій "жарт про вбивство мусульман" і просив вибачення перед тими, хто міг бути образженим його словами. Виступ коміка, під час якого він зробив цей "жарт", відбувся три місяці тому, але реакція голови Меджлісу Рефата Чубарова з'явилася лише на початку вересня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от QIRIM.News (@qirim.news)

Під час виступу Антон Стенюк висловив своє незадоволення тим, що православні вбивають одне одного, хоча в світі є багато мусульман. Він підкреслив, що не пропонує вбивати мусульман, але вказав на те, що цим займаються юдеї.

У свою чергу, Рефат Чубаров, голова Меджлісу, який є мусульманином, реагував на "жарт" коміка і вважає, що це образа за релігійною ознакою. Він висловив своє розчарування тим, що "негідник", який ображає своїх співгромадян, є громадянином України і самої релігії.

Після цього багато людей реагували на відео коміка на YouTube і залишали коментарі про недоцільність таких висловлювань. Вони наголосили на тому, що серед українських військових є кримські татари, які є мусульманами.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua