Комісія на Байбіті за введення та виведення коштів.

Комісія на Байбіті за введення та виведення коштів
Комісія на Байбіті за введення та виведення коштів

Біржа Bybit — це платформа для торгівлі криптовалютами, що спеціалізується на ф'ючерсних контрактах. В цілому, у цієї біржі багато переваг, наприклад, Байбит комісії (на введення та виведення). Також на біржі можна обійтися без комісії.

Крім основної функції (за неї і нараховується Байбит комісія), на сайті є й додаткові інструменти. Вони призначені для аналізу ситуації з криптою, і для управління ризиками в майбутньому. Тому комісії Байбит не єдине, що дійсно важливо одразу вивчити. Але й без них не обійтися. 

Комісії на Байбит: що особливого в біржі? 

байбит комісії

Перш ніж розбиратися, яка комісія Байбит, потрібно розуміти, як взагалі можна працювати з платформою. Ітак, як це відбувається: 

  1. Реєстрація та верифікація. Для початку торгівлі на Bybit необхідно зареєструватися та пройти верифікацію. 

  2. Депозит. Після реєстрації потрібно поповнити свій рахунок на біржі, використовуючи криптовалюту або фіатні гроші. Bybit підтримує депозити в біткойнах, ефіріумі та інших криптовалютах. Тобто можна вибрати різну крипту. 

  3. Торгівля. Bybit пропонує кілька типів торгових ордерів, як лімітні ордери, ринкові ордери та стоп-ордера. Користувачі можуть відкривати як довгі (купівля), так і короткі (продаж) позиції.

  4. Біржа дозволяє використовувати своєрідний кредит для збільшення розміру угоди. Це означає, що можна відкривати позиції на суму, що перевищує фактичний депозит, що збільшує потенційний прибуток, але й може принести свої ризики.

  5. Bybit спеціалізується на торгівлі ф'ючерсними контрактами, які дозволяють спекулювати на зміні цін криптовалют, не маючи їх у своєму розпорядженні.

  6. Біржа пропонує корисні інструменти для інвестора. Можна розглянути статистику та різні графіки. Все це дозволить у довгостроковій перспективі зарабляти на крипті.

  7. Bybit використовує передові заходи безпеки.

байбит комісія

Комісії та збори також присутні на біржі. Платформа стягує комісії за торгівлю, які можуть варіюватися в залежності від типу ордера та торгового обсягу.

Які комісії бувають? 

На Bybit комісія за введення та виведення коштів криптовалют залежить від конкретної криптовалюти та типу транзакції. Є варіанти й без комісії. Почнемо з введення коштів. У більшості випадків, Bybit не стягує комісію за введення криптовалют на платформу. Однак користувачі повинні враховувати, що при переведенні коштів з іншої платформи чи гаманця можуть застосовуватися комісії з боку відправляючої сторони.

комісії байбит

Окремі комісії стосуються й виведення коштів через біржу. Комісія за виведення коштів на Bybit залежить від вибраної криптовалюти і може змінюватися в залежності від стану мережі та інших факторів. Зазвичай комісія фіксована і може коливатися, наприклад, від кількох доларів для біткойна до менших сум для інших криптовалют. Тобто чим менш популярна криптовалюта, тим менше може бути й комісія. 

Щоб розуміти, як це відбувається, необхідно розглянути комісії на різні криптовалюти. Першим, безумовно, варто згадати біткойн. Комісія за виведення може бути близько 0.0005 BTC, але точна сума може варіюватися. Не менш популярним сьогодні є й Ефіріум. Комісія за нього може становити 0.01 ETH або еквівалент у фіатній валюті. Не можна забувати й про так звані стейблкоїни. Це крипта, яка підкріплена реальними валютами (зазвичай доларом). В залежності від мережі (ERC-20, TRC-20), комісія може становити від 1 до 5 USDT.

Як зрозуміти, яка комісія і чи варто її платити? 

З одного боку, комісію платити не хочеться, а з іншого боку, вона забезпечує своєрідну гарантію і сервіс. Тому в такій перспективі комісія не така вже й велика плата за такий функціонал. 

комісії на байбит

Отже, як же “впоратися” з комісією: 

  1. Перевірка актуальних комісій. Комісії можуть змінюватися, тому рекомендується регулярно перевіряти актуальні ставки на офіційному сайті Bybit або в користувацькому інтерфейсі платформи. Вся ця інформація знаходиться в відкритому доступі. 

  2. Порівняння з іншими платформами. Для оптимізації витрат на комісії можна порівнювати ставки виведення на Bybit з комісіями інших бірж. Це дозволить оцінити всі переваги Байбит. 

  3. Технічні аспекти. Ураховуйте, що комісії за виведення можуть також залежати від поточного стану мережі криптовалюти. Наприклад, комісії можуть зрости під час високого навантаження мережі. Такі нюанси знають усі досвідчені інвестори. 

  4. Мінімальні суми для виведення. На платформі можуть бути встановлені мінімальні суми для виведення коштів, які також слід враховувати. Це стане приємним бонусом, особливо для новачків. 

комісія байбит

Для отримання найбільш актуальної інформації про комісії рекомендується звернутися до довідкових матеріалів Bybit або зв'язатися з їх службою підтримки. Простіше переглянути актуальну інформацію на сайті, вона часто оновлюється. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua